P9120055.jpg P9120123.jpg

Vaikuttavaa viestintää

Idea- ja viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy tuottaa vaikuttavia viestinnän sisältöjä matkailu- ja elämysalan yrityksille - sekä kaikille niille yrityksille, jotka kaipaavat uusia, elämyksellisiä ideoita viestintäänsä.

Tanja Holmberg perusti yrityksen vuonna 2014 työskenneltyään sitä ennen erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä yli 20 vuotta.

”Tarinoiden kirjoittaminen ja lukeminen ovat olleet intohimojani pikkulapsesta asti. Kodin kirjahyllystä luin kaiken mahdollisen Pablo Nerudasta Hermann Hesseen. Mummolan yläkerrassa kirjoitin hippiäissatuja, nuoruuden innossa rakkausrunoja ja kirja-arvosteluja, myöhemmin erilaisia elämäntarinoita. Sanojen, lauseiden ja tarinoiden tuottaminen on aina syntynyt minulta helposti. Ideat eivät minulta lopu kesken ja unelmointi on yksi harrastuksistani matkailun ja hyvän ruoan lisäksi.

Omassa yrityksessäni saan työskennellä omien intohimojeni parissa ja valitsemieni, upeiden ammattilaisten kanssa. Se näkyy myös asiakastöissä positiivisella tavalla."

Yrittäjän lisäksi Pienen Ideapuodin joukkoon kuuluu monipuolinen ja taitava joukko oman alansa huippuosaajia, eri alojen toimittajista vaikuttajiin ja valokuvaajiin. Laaja verkosto on yksi Pienen Ideapuodin vahvuuksista.

Yhdessä huolehdimme siitä, että asiakasyrityksemme onnistuvat työssään ja tavoitteissaan. Teemme kaikki työt sovitussa aikataulussa, ammattitaidolla ja luottamuksella. Ota yhteyttä, jos kaipaat uusia ja raikkaita ideoita yrityksesi viestintään tai haluavat vain keskustella omista ideoistasi!

- Tanja

 

Lue lisää Pienen Ideapuodin tiimistä täältä.