P9120055.jpg P9120123.jpg

Viestintää intohimolla

Pieni Ideapuoti Oy on viestintä- ja ideatoimisto joka auttaa asiakasyrityksiään vaikuttavan viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Vahvin kokemus tekijöillämme on matkailu-, kulttuuri-, lifestyle- ja elämysalan viestinnästä.

Tanja Holmberg perusti yrityksen neljä vuotta sitten toimittuaan sitä ennen myynti-, markkinointi- ja viestintäalalla yli 20 vuotta, niin isojen hotelliketjujen kuin viestintä- ja markkinointitoimistojen palveluksessa. Kokemukset palveludesignista, markkinoinnista, konsultoinnista, myynnistä kuin viestinnästäkin auttavat kokoamaan monipuolisia ja luovia viestintäkampanjoita asiakkaillemme.

Yrityksen perustamisen myötä tuleva toimitusjohtaja pystyi yhdistämään useamman intohimonsa; kirjoittamisen, lukemisen, ihmisten kohtaamisen ja kuuntelun sekä matkailun ja hyvästä ruoasta nauttimisen.

”Tarinoiden kirjoittaminen ja lukeminen ovat olleet intohimojani pikkulapsesta asti. Mummolan yläkerrassa syntyivät hippiäissadut, nuoruuden innossa rakkausrunot ja kirjailija-analyysit, myöhemmin erilaiset elämäntarinat. Sanojen, lauseiden ja tarinoiden tuottaminen ei ole koskaan tuottanut minulle ongelmia. Mielikuvitukseni on aika valtava ja unelmointi yksi harrastuksistani.

Kodin kirjahyllystä tuli luettua kaikki Pablo Nerudan runoista Dostojevskin Rikokseen ja rangaistukseen sekä Hermann Hessen Arosuteen. Lukuharrastus on taas jatkunut uudella innolla ryhdyttyäni hoitamaan Baba Lybeckin Kirja vieköön -tapahtuman viestintää vuoden 2017 alusta. Hyvä kirja antaa ajattelemisen aihetta ja värittää omaa kieltä.”

Pieni Ideapuoti huolehtii, että sinä voit onnistua työssäsi. Me työskentelemme niin, että asiakkaan oma osuus viestintätöissä on mahdollisimman vaivaton. Varmistamme jokaisessa työssä , että yrityksen asettamat tavoitteet toteutuvat. Työt syntyvät sovitussa aikataulussa, luottamuksella ja ammattitaidolla.

Pienen Ideapuodin verkostoon kuuluu upea, ammattitaitoinen ja viestintätöistä pitkän kokemuksen omaava joukko koulutettuja tekijöitä.

 

Lue lisää Pienen Ideapuodin tiimistä täältä.