Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja

Olen Pienen Ideapuodin perustaja, restonomi, matkailija ja viestinnän ammattilainen. Puotini keskittyy tuottamaan vaikuttavaa viestintää, jonka pohjana on yrityksen strategia.

Pieni Ideapuoti perustettiin seitsemän vuotta sitten. Ennen omaa yritystäni ehdin työskennellä matkailu- ja elämysalalla myynnin, tuotteistuksen, viestinnän ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta. Muun muassa Sokos Hotels -ketjussa sekä mainos- ja viestintätoimistoissa.

Erilaisia ideoita ja tekstejä olen tuottanut lapsesta asti. Strategista suunnittelua, markkinoinnin johtamista ja kirjoittamisen eri lajeja olen opiskellut aikuisiällä, suoritettuani ensin matkailutradenomin ja restonomin tutkinnot.

Pienessä Ideapuodissa huolehdin ammattilaisverkostostani ja asiakkaistani, suunnittelen,  kirjoitan, teen sisältöjä someen sekä seuraan ja kontaktoin mediaa.

Vapaa-ajallani kokkaan, matkailen ja luen paljon. Nykyään nautin eniten lähilomista, joille lähtiessä laukku on pakattu nopeasti ja rentoutumaan pääsee saman tien.

LinkedIn -profiiliini pääset täältä.

Veera Papinoja, some-strategi

Pienessä Ideapuodissa toimin some-strategin ja viestintäsuunnittelijan tehtävissä.

Olen toiminut matkailualan PR- ja markkinointitehtävissä kansallisista lentoyhtiöistä startupeihin. Osan matkailuopinnoistani suoritin Hongkongissa yhdessä maailman parhaista hotellikouluista – ja hotellimarkkinointi onkin siitä saakka ollut suurimpia intohimojani.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Omar El Mrabt, valokuvaaja / Instagrammer / designer

Opiskelen digitaalista viestintää Metropoliassa. Opiskelun ohessa työskentelen freelancer-designerina ja -valokuvaajana. Instagram-ammattilainen minusta tuli kolmisen vuotta sitten. Pienessä Ideapuodissa teen instagram-kampanjoita, valokuvausta, some-koulutusta ja luovaa suunnittelua.