Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja

Olen Pienen Ideapuodin perustaja, restonomi, matkailija ja viestinnän ammattilainen. Puotini keskittyy tuottamaan vaikuttavaa viestintää, jonka pohjana on yrityksen strategia.

Pieni Ideapuoti perustettiin seitsemän vuotta sitten. Ennen omaa yritystäni ehdin työskennellä matkailu- ja elämysalalla myynnin, tuotteistuksen, viestinnän ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta. Muun muassa Sokos Hotels -ketjussa sekä mainos- ja viestintätoimistoissa.

Erilaisia ideoita ja tekstejä olen tuottanut lapsesta asti. Strategista suunnittelua, markkinoinnin johtamista ja kirjoittamisen eri lajeja olen opiskellut aikuisiällä, suoritettuani ensin matkailutradenomin ja restonomin tutkinnot.

Pienessä Ideapuodissa huolehdin ammattilaisverkostostani ja asiakkaistani, suunnittelen,  kirjoitan, teen sisältöjä someen sekä seuraan ja kontaktoin mediaa.

Vapaa-ajallani kokkaan, matkailen ja luen paljon. Nykyään nautin eniten lähilomista, joille lähtiessä laukku on pakattu nopeasti ja rentoutumaan pääsee saman tien.

LinkedIn -profiiliini pääset täältä.

 

Omar El Mrabt, valokuvaaja / Instagrammer / designer

Olen digitaalisen viestinnän ja Instagram-viestinnän ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelancer-designerina ja -valokuvaajana. Instagram-ammattilainen minusta tuli nelisen vuotta sitten, värikkäisiin kaupunkikuviin keskittynyt tilini löytyy nimellä @omarelmrabt. Pienessä Ideapuodissa teen Instagram-kampanjoita, valokuvausta, some-koulutusta ja luovaa suunnittelua..

Kati Laszka, toimittaja / visualisti / valokuvaaja

Olen visuaalisen näkemyksen omaava ruoka-alan ammattilainen, jolla veitsen lisäksi kädessä pysyvät myös kynä ja kamera. Koen olevani elementissäni, kun saan suunnitella, luoda ja toteuttaa kiinnostavaa ja puhuttelevaa sisältöä sekä kuluttajille että ravintola-alan ammattilaisille ruokakuvaamisen, stailaamisen, reseptiikan sekä tarinoiden muodossa. Tutustu kuviini Instagram-tilillä @kiehumispiste.

Mirka Kallio, freelancer-toimittaja / oikolukija / sisällöntuottaja

Teologiaa, suomen kieltä ja viestintää opiskellut tarkka ja huolellinen kirjoittaja. Olen loputtoman utelias, kiinnostunut uusista asioista ja haen herkästi tietoa eri aiheista. Omassa Reason for season -blogissani jaan omia matkakokemuksiani.