VAIKUTTAJAMARKKINOINTI

Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajamarkkinointia sekä bloggaajavierailuja ja –kampanjoita neljän vuoden kokemuksella. Toteutamme kampanjat yrityksen tavoitteiden ja viestintästrategian pohjalta. Tekemissämme viestintäsuunnitelmissa vaikuttajamarkkinointi on osa viestinnän kokonaissuunnitelmaa.

LUE LISÄÄ

VIESTINNÄN STRATEGINEN SUUNNITTELU

Autamme yrityksiä kirkastamaan omaa tarinaansa ja yrityksen ydinviestejä. Nämä kaksi asiaa ovat ensiaskelia onnistuneeseen viestintään. Kun tiedätte itse, mitä olette, osaatte kertoa sen selkeästi henkilökunnalle, asiakkaille, medialle ja sidosryhmillenne.

Joskus viestintä tarvitsee uutta sisältöä, jotta yleisölle olisi kiinnostavaa, ajassa liikkuviin ilmiöihin ja trendeihin liittyvää kerrottavaa. Autamme miettimään uusia palveluideoita ja suunnittelemaan kampanjoita eri teemojen ympärille.

Tuotamme yhdessä asiakkaan kanssa viestintästrategioita ja vuosisuunnitelmia niin perinteiseen viestintään kuin sosiaaliseen mediaan.

KIRJOITTAMINEN

Vaikuttavilla tarinoilla ja teksteillä välität eteenpäin merkitystä ja tunnetta. Aikamme valtavassa informaatiotulvassa koskettavat, tunteikkaat ja muistoihin vetoavat tekstit toimivat. Tunne on tulevaisuuden sana.

Hyvä verkkoteksti on napakka, sisällöllisesti kiinnostava ja SEO-optimoitu. Huolella muotoiltu uutiskirjeteksti saa ostamaan. Kiinnostava yritystarina innostaa niin henkilökuntaa kuin asiakkaita.

Stilisoimme myös asiakkaiden omia tekstejä ja teemme käännöksiä suomi-ruotsi ja suomi-englanti.

MEDIASUHTEIDEN HOITO

Pieni Ideapuoti hoitaa yrityksesi mediasuhteita pitkäjänteisesti ja huolellisesti yrityksen strategian ja ydinviestien pohjalta. Mediasuhteiden hoitoon kuuluvat niin toimittajatapaamiset, lehdistötilaisuudet, tiedotteet kuin juttuvinkit.
Kirjoitamme myös artikkeleita ja advertoriaaleja.

SOSIAALINEN MEDIA

vaikuttajamarkkinointi

Tilaa kauttamme toimiva SoMe-strategia tai -sisältösuunnitelma. Kun suunnitelma on kerran huolella tehty, sen toteutus omin voimin on helpompaa. Brändin tulee näyttäytyä tunnistettavana jokaisessa kanavassa ja kunkin kanavan kohderyhmä tulee tuntea. Ne ovat suunnittelun lähtökohtia.

Sisällöntuotannon ammattilaiset auttavat kampanjoiden ja kisojen suunnitelussa, ja hoitavat tilejäsi tarvittaessa. Meiltä löytyy sopiva tekijä jokaiselle yritykselle Suomen parhaiden sisällöntuottajien joukosta.

Tuotamme erilaisia bloggaajakampanjoita ja järjestämme Instagram- ja Pinterest-viestinnän koulutuksia yrityksille.

KUVATUOTANTO

Hyvä kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa ja video on tärkeä osa tämän päivän viestintää. Kokeneet ammattilaisemme ottavat tila-, tilanne- ja henkilökuvat vuosien kokemuksella.

Joko yrityksellänne on riittävä kuvapankki pressikuvia? Oikeanlaiset pressikuvat ovat avain myös tiedotteen läpimenoon. Hyvät kuvat tiloista ja palveluista houkuttelevat asiakkaat paikalle ja ostamaan. Päivitä samalla johtoryhmäsi henkilökuvat mediatilanteisiin. Meiltä saat laadukkaat ja luonnolliset pressikuvat stailauksella tai ilman.