Tekijat

Tekijat

 

Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja

uusi tanja web vihrea

Olen Pienen Ideapuodin perustaja, restonomi, matkailija ja viestinnän ammattilainen. Puotini keskittyy tuottamaan vaikuttavaa viestintää, jonka pohjana on yrityksen strategia.

Pieni Ideapuoti perustettiin kolme vuotta sitten. Ennen omaa yritystäni ehdin työskennellä matkailu- ja elämysalalla myynnin, tuotteistuksen, viestinnän ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta. Muun muassa Sokos Hotels -ketjussa sekä mainos- ja viestintätoimistoissa.

Erilaisia ideoita ja tekstejä olen tuottanut lapsesta asti. Strategista suunnittelua, markkinoinnin johtamista ja kirjoittamisen eri lajeja olen opiskellut aikuisiällä, suoritettuani ensin matkailutradenomin ja restonomin tutkinnot.

Pienessä Ideapuodissa huolehdin ammattilaisverkostostani ja asiakkaistani, suunnittelen,  kirjoitan, teen sisältöjä someen sekä seuraan ja kontaktoin mediaa.

Kirjoitan lisäksi matkailuvinkkejä rantapallo.fi:lle ja Visit Tallinnalle sekä tapahtuma- ja elämysalan artikkeleita Eventolehteen.

Vapaa-ajallani kokkaan, matkailen ja luen kirjoja laidasta laitaan. Nykyään nautin eniten lähilomista, joille lähtiessä laukku on pakattu nopeasti ja rentoutumaan pääsee saman tien.

Olen ProComin, MARKin ja SKÅL Helsingin jäsen.

LinkedIn -profiiliini pääset täältä

 

Tiiu Pohjolainen, toimittaja

WEB_tiiu_0175

Intohimonani ovat tarinat; kauniit, kertovat, eteenpäinsoljuvat, loogiset, oikeakieliset kertomukset, olivatpa ne sitten toteen perustuvia tai sepitteitä. Parhaimmillani olen kun saan oikolukea, editoida, taustoittaa ja kirjoittaa.

Olenkin tehnyt pitkän rupeaman sekä aikakauslehtien että sidosryhmäjulkaisujen parissa, enkä vierasta verkkojulkaisujakaan. Kirjoittaminen on kivaa! Siksi minut löytää Pienestä Ideapuodista, viestintää tekemästä.

Veera Papinoja, some-strategi

Olen jatkuvasta kaukokaipuusta kärsivä matkailualan ja sosiaalisen veera_kuvamedian moniosaaja. Oma blogini on jo kahdeksan vuotta vanha, joten blogimarkkinoinnin salat ovat hallussa. Erityisosaamiseni sosiaalisessa mediassa on instagram, oli kyse sitten brändikuvan rakentamisesta tai tuloksellisesta vaikuttajamarkkinoinnista.

Pienessä Ideapuodissa toimin some-strategin ja viestintäsuunnittelijan tehtävissä.

Olen toiminut matkailualan PR- ja markkinointitehtävissä kansallisista lentoyhtiöistä startupeihin. Osan matkailuopinnoistani suoritin Hongkongissa yhdessä maailman parhaista hotellikouluista – ja hotellimarkkinointi onkin siitä saakka ollut suurimpia intohimojani.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

Omar El Mrabt, valokuvaaja / Instagrammer / designer

Opiskelen digitaalista viestintää Metropoliassa. Opiskelun ohessa työskentelen freelancer-designerina ja -valokuvaajana. Instagram-ammattilainen minusta tuli vuosi sitten. Pienessä Ideapuodissa teen instagram-kampanjoita, valokuvausta, some-koulutusta ja luovaa suunnittelua.

 

Satu Reitkari, bloggaaja

Olen ammatiltaniSatu Rauharentola lastenhoitaja, mutta työskentelen nykyään pääsääntöisesti Rauharentola blogini parissa. Rauharentola on nykyään osa CASA-blogeja. Pienen Ideapuodin mukana ruuhkavuosia elävä neljän lapsen kotiäiti astuu hetkittäin uuteen rooliin kirjoittajana ja blogitapahtumien järjestäjänä.

 

 

Sari Selkälä, viestintäkonsultti

Sari_SelkalaOlen viestintäalan yrittäjä ja Pienen Ideapuodin yhteistyökumppani. Pienen Ideapuodin kanssa olemme tehneet hyviä yhteisiä projekteja, kuten onnistuneen Outdoors Finland Etelä -hankkeen viestintäkampanjan sekä Haaga-Perhon viestintästrategian.

 

Käytämme toistemme apua, kun on kyse isommista projekteista ja varsinkin, jos se liittyy matkailu- ja hyvinvointialaan.

 

HALLITUKSEN JÄSENET

 

Måns Holmberg

Måns 1

Måns työskentelee Fortumilla investor relations -viestinnän parissa. Energiamarkkinoiden operatiivista töistä ja sähköpörssin vetämisestä äskettäin korporaatioviestinnän pariin siirtynyt Måns toimii Pienen Ideapuodin hallituksen puheenjohtajana. Aviomiehen ominaisuudessa ja kolmen kielen sujuvalla osaamisella kaikenlaiset muutkin juoksevat työt Pienessä ideapuodissa ovat tulleet tutuiksi, kuten it-tukitehtävät ja erilaiset käännöstyöt.

 

Niina SauvolainenKuvankaappaus 2015-2-6 kello 15.07.39

Digiviestinnän ja strategiatyöskentelyn ammattilainen Niina työskentelee kehitysjohtajana Koplalla. Hän on Tanjan entinen kollega ja toiminut Pienen Ideapuodin hallituksen jäsenenä lähes yrityksen alusta asti. Niina auttaa Tanjaa erityisesti yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä.