Palvelut

Palvelut

PR

Evento_700px

Autamme sinua hoitamaan mediasuhteitasi tavoiteasetannasta vuosisuunnitelman tekoon. Ammattilaisiltamme hoituvat niin tiedotteiden kirjoittaminen, toimittajien kontaktointi, artikkelituotanto kuin mediatilaisuuksien järjestäminenkin. Mediaviestintää hoitavat viestintäkonsultti Tanja Holmberg ja toimittaja Tiiu Pohjolainen sekä yhteistyökumppani, viestintäkonsultti Sari Selkälä.

 

Suunnittelemme ja toteutamme blogikampanjoita ammattilaisbloggaajien kanssa. Usein bloggaajien kanssa toteutettavat kampanjat ovat osa kokonaisviestinnän suunnitelmaa. Meidän kauttamme löydät yrityksellesi sopivat yhteistyökumppanit helposti ja varmasti.

Pieni Ideapuoti on ollut mukana Nordic Bloggers Experiencen, Outdoors Finland -blogikampanjan ja PING Helsingin tuottamisessa.

KIRJOITTAMINEN

Header_pieni_ideapuoti

 

 

 

 

 

Vaikuttavilla tarinoilla ja teksteillä välität eteenpäin merkitystä ja tunnetta. Hyvä verkkoteksti on napakka ja sisällöllisesti kiinnostava. Huolella muotoiltu uutiskirjeteksti saa ostamaan. Kiinnostava yritystarina innostaa henkilökuntaa ja asiakkaita.

Lisäksi stilisoimme asiakkaiden omia tekstejä ja teemme käännöksiä suomi-ruotsi ja suomi-englanti.

Tanja kirjoittaa myös rantapallo.fi -matkailusaitille lähialuematkailuun liittyviä kirjoituksia. Ota yhteyttä, jos yrityksesi haluaa olla osa näitä tarinoita.

SOSIAALINEN MEDIA

kynat

Tilaa kauttamme toimiva SoMe-strategia tai -sisältösuunnitelma. Kun suunnitelma on kerran huolella tehty, sen toteutus omin voimin on helpompaa. Brändin tulee näyttäytyä tunnistettavana jokaisessa kanavassa ja kunkin kanavan kohderyhmä tulee tuntea. Ne ovat suunnittelun lähtökohtia.

Sisällöntuotannon ammattilaiset auttavat kampanjoiden ja kisojen suunnitelussa, ja hoitavat tilejäsi tarvittaessa. Meiltä löytyy sopiva tekijä jokaiselle yritykselle Suomen parhaiden sisällöntuottajien joukosta.

Tuotamme erilaisia bloggaajakampanjoita ja järjestämme Instagram- ja Pinterest-viestinnän koulutuksia yrityksille.

 

KUVATUOTANTO

Kuvankaappaus 2014-6-4 kello 11.16.11      Ruokapuoti Lumo lamppu

 

WEB_tanja_0326                              WEB_tanja_0313

 

Hyvä kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Ammattilaisemme ottavat tila-, tilanne- ja henkilökuvat vuosien kokemuksella.

Joko teillä on riittävä kuvapankki pressikuvia? Oikeanlaiset pressikuvat ovat avain myös tiedotteen läpimenoon.

Hyvät kuvat tiloista ja palveluista houkuttelevat asiakkaat paikalle ja ostamaan.

Tärkeä osa henkilöbrändin rakentamista on laadukas ja omannäköinen kuva. Tilaa omasi, stailauksella tai ilman.

Sosiaalisessa mediassa nopeiden kännykkäkuvien tai mainoskuvien aika on ohi. Tilaa meiltä juuri some-kanaviin räätälöityä kuvatuotantoa. Kysy myös videotuotantoja ja infograafeja.

 

KONSULTOINTI

tee

Autamme yrityksiä kirkastamaan omaa tarinaansa ja yrityksen ydinviestejä. Ne ovat ensiaskelia onnistuneeseen viestintään. Kun tiedätte itse, mitä olette, osaatte kertoa sen asiakkaillennekin.

Joskus viestintä tarvitsee uutta sisältöä, jotta yleisölle olisi kiinnostavaa kerrottavaa. Autamme miettimään uusia palveluideoita ja suunnittelemaan kampanjoita eri teemojen ympärille.

Teehetki

Teehetki on palvelutuote, jossa haetaan apua yrityksesi konkreettiseen haasteeseen. Teehetkeen sisältyy ennakkoperehtyminen yritykseesi, kolmen tunnin yhteinen ideointi ja lopputulosten kirjaaminen ja visualisointi.

Teehetken aikana syntyy vaikka viestintäsuunnitelma tietyn kampanjan ympärille tai uusia vinkkejä myynnin tehostamiseksi. Tai kokonaan uusi palvelutuote.

 

EXPERIENCE ROOM

Torni Alex kurkistaa ulos
Kuva: Omar El Mrabt, Kuvauspaikka: Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

Pieni Ideapuoti tarjoaa käyttöösi taitavien sisällöntuottajien, kirjoittajien, kääntäjien, elokuvaohjaajien, instagrammaajien ja elämysviestinnän tekijöiden apua.

Kansainvälisille markkinoille suunnattu @helsinkicolors -kampanja esittelee Helsingin yrityksiä ja designia värikkäin ja elämäniloisin tarinoin. Jokainen instagramiin ilmestyvä helsinkicolors-kuva on huolella suunniteltu ja stailattu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu meihin ja ota yhteyttä!